Dřevěné podlahy PVC a Vinylové podlahy Přírodní linoleum - marmoleum Laminátové podlahy Korek Koberce
Dřevěné podlahy PVC a Vinylové podlahy Přírodní linolea - marmoleum Laminátové podlahy 003_t 001_t

 

Jistě se shodneme na tom, že podlaha je základem každé místnosti, tvoří důležitou a neodmyslitelnou část vašeho domova či pracoviště.

Před výběrem té správné podlahy pro váš domov byste určitě neměli podcenit důležitost kvalitní podlahy a také pokládky. Teprve tehdy dokáže vaše podlaha plnit očekávané funkce a poskytnout žádaný komfort. Nesprávně zvolený materiál podlahy, způsob pokládky nebo také špatná příprava podkladu vám nejenže přidá na starostech, ale také dokáže znatelně odlehčit vaší peněžence.

Vaše podlaha vás bude doslova provázet na každém kroku, proto maximálně zhodnoťte investici do nové podlahy tím, že si její pokládku nechte provést odbornou a seriózní firmou.

Firma Podlahy Prokeš vám nabízí kvalitní a ověřené podlahy, ale také vám ráda nabídne cenné rady a dlouholeté zkušenosti s výběrem té správné podlahové krytiny. Využijte našich znalostí a možnosti nezávazného poradenství. Rádi pro vás zdarma zpracujeme cenovou kalkulaci a zajistíme komplexní servis.

Jsme firma se sídlem v Českých Budějovicích. Dodáváme, montujeme a pokládáme podlahy a podlahové krytiny nejen v regionu Českých Budějovic, ale také mimo něj.

Rádi bychom vás provedli naší bohatou kolekcí podlahových krytin, s nimiž má naše firma dlouhodobé a nejlepší zkušenosti. Ať už si s výběrem podlahy necháte poradit od nás nebo si zajistíte jinou podlahovou krytinu, rádi pro vás provedeme pokládku popř. montáž rychle a za rozumnou cenu. Samozřejmě i se zárukou kvalitního provedení.

Záleží nám na tom, abyste byli spokojeni jak se vzhledem, tak i s funkčností podlahové krytiny, proto vám přinášíme základní informace k jednotlivým typům podlah, kterými jsou dřevěné podlahy, PVC a vinylové podlahy, přírodní linoleum, laminátové podlahy, korek a koberce.